Aanbod

CrossFit

CrossFit is een manier van trainen waarbij Olympisch gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd worden. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. De filosofie achter CrossFit is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zou leiden.  

CrossFit Kids & Teens

Bij Crossfit Hoofddorp verwelkomen we de generatie die onze toekomst zal bepalen. Vooral in de afgelopen 10 jaar hebben we een enorme toename in technologie en een toename van inactiviteit onder de jeugd van vandaag gezien. We zijn gepassioneerd over het helpen vormgeven van de toekomst en we geloven dat fysieke activiteit bij kinderen en tieners echt helpt om de geest en het lichaam te ontwikkelen.  

Yoga

Yoga, kracht en lenigheid zijn essentieel voor wie veel traint. We bieden dagelijks mobiliteitstrainingen aan waarbij veel aandacht wordt besteed aan heupen, rug, schouders en hamstrings. 

PowerMama

Veel vrouwen willen tijdens de zwangerschap blijven trainen en zo snel mogelijk na de bevalling weer fit zijn. Zwangerschap en bevalling vereisen echter veel van je lichaam. Het is daarom verstandig om voldoende rust te nemen en sport tijdens en na uw zwangerschap verantwoord aan te pakken. Hoe doe je dat? 

Outdoor Training

CrossFit Hoofddorp heeft in het Haarlemmermeerse Bos een Outdoor Gym staan. Hier worden naast de Outdoor CrossFit workouts ook andere trainingen gegeven zoals Bootcamp, Outdoor Circuit Trainingen en Obstacle Trainingen. Dus ook de echte buiten sporter is bij ons van harte welkom! 

Bedrijfsfitness

Medewerkers motiveren gezonder te leven, zullen hun productiviteit verhogen, kosten verlagen en daarmee de winstgevendheid van bedrijven verbeteren. Gezondere werknemers zijn (a) waarschijnlijk productiever vanwege een hoger energieniveau en een hogere zelfwaardering, en (b) zullen het bedrijf minder geld kosten vanwege minder ziektedagen, minder ziekteverzuim en lagere zorgkosten.