GRATIS
Intake

Crossfit

On Ramp

Techniek staat voorop bij CrossFit Hoofddorp. Dat is de reden waarom alle beginnende atleten starten met een On Ramp-cursus. In deze lessen leren de atleten de verschillende technieken van de basisbewegingen. Daarnaast leggen we uit wat de visie van CrossFit Hoofddorp is en wat we met onze leden willen bereiken. Na het On Ramp traject van CrossFit Hoofddorp zijn de atleten volledig voorbereid om deel te nemen aan alle lessen die we aanbieden.

WOD

WOD staat voor Workout Of the Day. De WOD begint met een warming-up, gevolgd door het beoefenen van een of meer vaardigheden, die uiteindelijk worden beoefend tijdens de training. De WOD zijn functionele bewegingsvormen, gevarieerd en met een hoge intensiteit. Tijdens de training wordt de atleet vergezeld door een coach. De atleten werken in een groep en doen dezelfde training, maar op hun eigen niveau en tempo. Na de les voel je je krachtig en fit.

WeLift Olympic Weightlifting

Leer, verbeter en blink uit in Olympisch gewichtheffen. 60 minuten gerichte haltertraining, met oefeningen, techniekwerk en werkvormen om je prestaties van de Snatch en de Clean and Jerk te verbeteren. Wij geloven in een krachtig lichaam voor een weerbaar bestaan. Het zelfvertrouwen groeit, en het lichaam wordt sterker. De halter verbindt jong en oud, man en vrouw. Olympisch gewichtheffen is een sport die je samen met de mensen om je heen draagt en uitvoert, met passie en doorzettingsvermogen. Onze partner Welift brengt mensen samen om het niveau naar het volgende level te tillen. Dit doen ze door middel van persoonlijke aandacht en door zich toegankelijk op te stellen voor iedereen die deze sport wil beoefenen. Wij zijn inclusive. Daarmee staat het plezier van het beoefenen van de sport altijd voorop.

WeLift Powerlifting

Ontwikkel de squat , bench press en deadlift in een toegankelijke setting. Een must voor de enthousiaste krachtsporter en fitness professional. Of je nu CrossFitter, krachtsporter of fitnessfanaat bent, de squat, bench press en deadlift kunnen niet ontbreken in je trainingsschema. We nemen de anatomie met je door vanuit een sterk theoretisch kader, maar we gaan vooral in de praktijk aan de slag om jouw vaardigheden te versterken en een brede fundering te leggen, zodat je kunt bouwen richting nieuwe hoogtes.

Gymnastics

Tijdens deze les werk je aan je gymnastiekvaardigheden, denk aan pull-ups, toes-to-bar, handstand walk, bar muscle-ups, ring muscle-ups, enzovoort. Tijdens deze lessen werken we aan basisvaardigheden en geavanceerde vaardigheden zodat iedereen vooruitgang kan boeken op zijn eigen niveau.

Open Gym

Tijdens Open Gym-uren kun je zelfstandig trainen voor de technieken of de WOD. Voordat een atleet in een open sportschool kan trainen, moet dit met de coach worden besproken. Kwaliteit, techniek en veiligheid staan ​​centraal in ons, ongeacht of je onder begeleiding traint of onafhankelijk.


Interesse in Crossfit bij Crossfit Hoofddorp?
Wil jij graag wat meer informatie? Vul hieronder dan jouw gegevens in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag wordt er contact met je opgenomen voor een persoonlijke kennismaking.

 

Crossfit Hoofddorp is dé Crossfit gym in Hoofddorp. Bij Crossfit Hoofddorp doen onze professionals er alles aan om jou doelstellingen te laten halen. Maak nu kennis met Crossfit Hoofddorp én Crossfit training met onze gratis intake!

 • Power Mama

  Power Mama

  Veel vrouwen willen tijdens de zwangerschap blijven trainen en zo snel mogelijk na de bevalling weer fit zijn. Het is verstandig om voldoende rust te nemen en sport tijdens en na uw zwangerschap verantwoord aan te pakken.

  Lees meer
 • StrongFit

  StrongFit

  StrongFit is een trainingsmethode die de nadruk legt op correct, functioneel en efficiënt bewegen. Dit zie je terug in de oefeningen die je tijdens deze lessen aangeboden krijgt. Denk hierbij aan veel kracht en balans oefeningen om het lichaam.

  Lees meer
 • Crossfit

  Crossfit

  CrossFit is een manier van trainen waarbij Olympisch gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd worden. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

  Lees meer
 • Yoga

  Yoga

  Yoga, kracht en lenigheid zijn essentieel voor wie veel traint. We bieden dagelijks mobiliteitstrainingen aan waarbij veel aandacht wordt besteed aan heupen, rug, schouders en hamstrings.

  Lees meer
 • Outdoor Training

  Outdoor Training

  CrossFit Hoofddorp heeft in het Haarlemmermeerse Bos een Outdoor Gym staan. Hier worden naast de Outdoor CrossFit workouts ook andere trainingen gegeven zoals Bootcamp, Outdoor Circuit Trainingen en Obstacle Trainingen.

  Lees meer
 • Bedrijfsfitness

  Bedrijfsfitness

  Medewerkers motiveren gezonder te leven, zullen hun productiviteit verhogen, kosten verlagen en daarmee de winstgevendheid van bedrijven verbeteren. Gezondere werknemers zijn (a) waarschijnlijk productiever vanwege een hoger energieniveau en een hogere zelfwaardering.

  Lees meer

LOUNGE

LOUNGE

Luxe lounge met gezonde voeding en drankjes.

Lees meer

WI-FI

WI-FI

WiFi is beschikbaar in de gym.

Lees meer

KLEEDRUIMTES

KLEEDRUIMTES

Douches zijn beschikbaar.

Lees meer

OUTDOOR GYM

OUTDOOR GYM

Outdoor trainingen gedurende het hele jaar.

Lees meer

BABYSITTER

BABYSITTER

Babysitter zodat mama's en papa's kunnen genieten van de WOD's.

Lees meer

FASTER
BIGGER
STRONGER

Start nu bij Crossfit Hoofddorp!

Meer info