GRATIS
Intake

Outdoor Training

Outdoor Circuit Training

Outdoor Circuit Training is een intensieve full-body workout. Intervaltraining, kracht- en uithoudingsoefeningen, circuittraining, hardlopen en altijd buiten, in de frisse lucht. Bij de Outdoor Circuit Training ligt de focus op het verbeteren van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. De training vindt plaats op verschillende locaties en is geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Elke training is anders.

Bootcamp

Ga naar buiten en sport buiten! Bij het Bootcamp wordt u vergezeld door een gekwalificeerde trainer. De oefeningen hebben een hoge intensiteit waardoor je snel fit bent. Samen met andere enthousiaste Boot Campers ga je nieuwe uitdagingen aan en verleg je je grenzen. Met deze full-body workout train je alle spiergroepen. Tijdens de training werk je aan je houding en techniek. De focus in de Bootcamp ligt op het verbeteren van kracht en conditie. Door de vaste componenten van de training behaal je in korte tijd veel resultaten. De Bootcamp is geschikt voor iedereen die zich wil voorbereiden op een survivalrun. Voor hardlopers is de Bootcamp ideaal als ondersteuning voor je hardlooptraining.

Obstacle training

Je kunt het hele jaar door bij ons trainen, specifiek gericht op een obstacle run, mud race, urban run of een survivalrun. Deze steeds populairder wordende runs vereisen doorzettingsvermogen, fitness en kracht, en ook specifieke behendigheid en kracht om zelfs de moeilijkste obstakels te krijgen! Na 10 km afzien is ook de bekende "Monkey bars" ophalen bijvoorbeeld geen kleinigheid en vereist een specifieke training! Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring met dit soort obstakels en kunnen u goed voorbereiden op de start van de training.

Interesse in Outdoor Training bij Crossfit Hoofddorp?
Wil jij graag wat meer informatie? Vul hieronder dan jouw gegevens in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag wordt er contact met je opgenomen voor een persoonlijke kennismaking.

 

Crossfit Hoofddorp is dé Crossfit gym in Hoofddorp. Bij Crossfit Hoofddorp doen onze professionals er alles aan om jou doelstellingen te laten halen. Maak nu kennis met Crossfit Hoofddorp én Crossfit training met onze gratis intake!

 • Power Mama

  Power Mama

  Veel vrouwen willen tijdens de zwangerschap blijven trainen en zo snel mogelijk na de bevalling weer fit zijn. Het is verstandig om voldoende rust te nemen en sport tijdens en na uw zwangerschap verantwoord aan te pakken.

  Lees meer
 • StrongFit

  StrongFit

  StrongFit is een trainingsmethode die de nadruk legt op correct, functioneel en efficiënt bewegen. Dit zie je terug in de oefeningen die je tijdens deze lessen aangeboden krijgt. Denk hierbij aan veel kracht en balans oefeningen om het lichaam.

  Lees meer
 • Crossfit

  Crossfit

  CrossFit is een manier van trainen waarbij Olympisch gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd worden. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

  Lees meer
 • Yoga

  Yoga

  Yoga, kracht en lenigheid zijn essentieel voor wie veel traint. We bieden dagelijks mobiliteitstrainingen aan waarbij veel aandacht wordt besteed aan heupen, rug, schouders en hamstrings.

  Lees meer
 • Outdoor Training

  Outdoor Training

  CrossFit Hoofddorp heeft in het Haarlemmermeerse Bos een Outdoor Gym staan. Hier worden naast de Outdoor CrossFit workouts ook andere trainingen gegeven zoals Bootcamp, Outdoor Circuit Trainingen en Obstacle Trainingen.

  Lees meer
 • Bedrijfsfitness

  Bedrijfsfitness

  Medewerkers motiveren gezonder te leven, zullen hun productiviteit verhogen, kosten verlagen en daarmee de winstgevendheid van bedrijven verbeteren. Gezondere werknemers zijn (a) waarschijnlijk productiever vanwege een hoger energieniveau en een hogere zelfwaardering.

  Lees meer

LOUNGE

LOUNGE

Luxe lounge met gezonde voeding en drankjes.

Lees meer

WI-FI

WI-FI

WiFi is beschikbaar in de gym.

Lees meer

KLEEDRUIMTES

KLEEDRUIMTES

Douches zijn beschikbaar.

Lees meer

BABYSITTER

BABYSITTER

Babysitter zodat mama's en papa's kunnen genieten van de WOD's.

Lees meer

FASTER
BIGGER
STRONGER

Start nu bij Crossfit Hoofddorp!

Meer info