GRATIS
Intake

Outdoor Training

Outdoor Circuit Training

Outdoor Circuit Training is een intensieve full-body workout. Intervaltraining, kracht- en uithoudingsoefeningen, circuittraining, hardlopen en altijd buiten, in de frisse lucht. Bij de Outdoor Circuit Training ligt de focus op het verbeteren van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. De training vindt plaats op verschillende locaties en is geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Elke training is anders.

Bootcamp

Ga naar buiten en sport buiten! Bij het Bootcamp wordt u vergezeld door een gekwalificeerde trainer. De oefeningen hebben een hoge intensiteit waardoor je snel fit bent. Samen met andere enthousiaste Boot Campers ga je nieuwe uitdagingen aan en verleg je je grenzen. Met deze full-body workout train je alle spiergroepen. Tijdens de training werk je aan je houding en techniek. De focus in de Bootcamp ligt op het verbeteren van kracht en conditie. Door de vaste componenten van de training behaal je in korte tijd veel resultaten. De Bootcamp is geschikt voor iedereen die zich wil voorbereiden op een survivalrun. Voor hardlopers is de Bootcamp ideaal als ondersteuning voor je hardlooptraining.

Obstacle training

Je kunt het hele jaar door bij ons trainen, specifiek gericht op een obstacle run, mud race, urban run of een survivalrun. Deze steeds populairder wordende runs vereisen doorzettingsvermogen, fitness en kracht, en ook specifieke behendigheid en kracht om zelfs de moeilijkste obstakels te krijgen! Na 10 km afzien is ook de bekende "Monkey bars" ophalen bijvoorbeeld geen kleinigheid en vereist een specifieke training! Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring met dit soort obstakels en kunnen u goed voorbereiden op de start van de training.

Interesse in Outdoor Training bij Crossfit Hoofddorp?
Wil jij graag wat meer informatie? Vul hieronder dan jouw gegevens in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag wordt er contact met je opgenomen voor een persoonlijke kennismaking.

 

Crossfit Hoofddorp is dé Crossfit gym in Hoofddorp. Bij Crossfit Hoofddorp doen onze professionals er alles aan om jou doelstellingen te laten halen. Maak nu kennis met Crossfit Hoofddorp én Crossfit training met onze gratis intake!

  LOUNGE

  LOUNGE

  Luxe lounge met gezonde voeding en drankjes.

  Lees meer

  WI-FI

  WI-FI

  WiFi is beschikbaar in de gym.

  Lees meer

  KLEEDRUIMTES

  KLEEDRUIMTES

  Douches zijn beschikbaar.

  Lees meer

  BABYSITTER

  BABYSITTER

  Babysitter zodat mama's en papa's kunnen genieten van de WOD's.

  Lees meer

  FASTER
  BIGGER
  STRONGER

  Start nu bij Crossfit Hoofddorp!

  MEER INFORMATIE
  Geplaatst op 2020-06-09

  Goed nieuws!

  Wij hebben goed nieuws! Vanaf 1 juli kunnen wij weer volledig open.

  Next level fitness!

  - MARC K.

  Leuke uitdagende trainingen!

  - JANNEKE L.

  Goede begeleiding

  - HEIDI W.