GRATIS
Intake

Power mama

Sport tijdens zwangerschap en na bevalling

Veel vrouwen willen tijdens de zwangerschap blijven trainen en zo snel mogelijk na de bevalling weer fit zijn. Zwangerschap en bevalling vereisen echter veel van je lichaam. Het is daarom verstandig om voldoende rust te nemen en sport tijdens en na uw zwangerschap verantwoord aan te pakken. Hoe doe je dat? CrossFit Hoofddorp biedt in samenwerking met de Core Academy het PowerMama® trainingsprogramma aan, speciaal voor vrouwen die willen trainen tijdens de zwangerschap en / of na de bevalling.

Voor wie?

Het PowerMama®-programma is voor vrouwen die zwanger zijn, die net zijn bevallen en voor vrouwen die tot twee jaar na de bevalling willen beginnen met trainen. Bij een vaginale bevalling zonder complicaties kunt u in principe na 6 weken beginnen met sporten. Dit is meestal 8 tot 10 weken voor keizersneden. Vrouwen die CrossFit al doen of al een tijdje trainen, maar klachten hebben over de buik, rug, bekken of bekkenbodem, zijn ook van harte welkom om deel te nemen.

Het PowerMama®-programma

Het PowerMama®-programma van 8 weken van Core Academy is een volledig ontwikkeld trainingsprogramma voor vrouwen die zwanger zijn of na levering terugkomen. Tijdens de training werken we aan een sterke kern, die de grote spiergroepen en specifieke spiergroepen zoals de bekkenbodem versterkt. Dit alles door functionele bewegingen. Na het voltooien van het PowerMama®-programma hebben de deelnemers een goede basis gelegd en gewend te oefenen met hun 'nieuwe' lichaam. Ze weten waar ze op moeten letten tijdens het trainen. Ze hebben een goed adem- en bewegingspatroon, tijdens de training en in het dagelijks leven.

BABYSITTER

Onze atleten met kinderen van 3 maanden tot 5 jaar kunnen onze babysitter gratis gebruiken. Neem je kind alleen mee als de babysitter in de gym aanwezig is. Het is namelijk gevaarlijk als een kind zonder toezicht door de box rent. Neem je kind niet mee wanneer hij/zij ziek is, zodat andere kinderen niet worden aangestoken. De babysitter is er niet om luiers te verwisselen of om de kinderen te voeden en doet dat alleen in nood. Laat onze babysitter weten of je kind een allergie heeft. Onze babysitter speelt, kleurt en zingt met de kinderen terwijl jij geniet van de WOD!

Interesse in Power Mama bij Crossfit Hoofddorp?
Wil jij graag wat meer informatie? Vul hieronder dan jouw gegevens in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag wordt er contact met je opgenomen voor een persoonlijke kennismaking.

  LOUNGE

  LOUNGE

  Luxe lounge met gezonde voeding en drankjes.

  Lees meer

  WI-FI

  WI-FI

  WiFi is beschikbaar in de gym.

  Lees meer

  KLEEDRUIMTES

  KLEEDRUIMTES

  Douches zijn beschikbaar.

  Lees meer

  OUTDOOR GYM

  OUTDOOR GYM

  Outdoor trainingen gedurende het hele jaar.

  Lees meer

  BABYSITTER

  BABYSITTER

  Babysitter zodat mama's en papa's kunnen genieten van de WOD's.

  Lees meer

  FASTER
  BIGGER
  STRONGER

  Start nu bij Crossfit Hoofddorp!

  MEER INFORMATIE
  Geplaatst op 2020-06-09

  Goed nieuws!

  Wij hebben goed nieuws! Vanaf 1 juli kunnen wij weer volledig open.

  Next level fitness!

  - MARC K.

  Leuke uitdagende trainingen!

  - JANNEKE L.

  Goede begeleiding

  - HEIDI W.