GRATIS
Intake

WeLift OLY

WeLift OLY 

Gewichtheffen, of liever gezegd Olympisch Gewichtheffen, is een belangrijk onderdeel van CrossFit. Deze tak van sport betekent niet alleen zo veel mogelijk kilo’s liften; bij gewichtheffen komen vier verschillende elementen samen; kracht, snelheid, techniek en coördinatie. CrossFit Hoofddorp helpt jou met het trainen en verbeteren van deze vier elementen. Onze trainers hebben niet alleen CrossFit licenties, maar zijn ook gespecialiseerd in diverse deelgebieden waaronder Olympisch Gewichtheffen. Daarnaast werken wij samen met de professionals van WeLift. Dit betekent altijd een veilige en goede training. Kwaliteit boven kwantiteit. Olympisch Gewichtheffen vraagt veel van de atleten en om een echt goede techniek te ontwikkelen is een grote tijdsinvestering nodig.


Interesse in Crossfit bij Crossfit Hoofddorp?
Wil jij graag wat meer informatie? Vul hieronder dan jouw gegevens in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag wordt er contact met je opgenomen voor een persoonlijke kennismaking.

 

Crossfit Hoofddorp is dé Crossfit gym in Hoofddorp. Bij Crossfit Hoofddorp doen onze professionals er alles aan om jou doelstellingen te laten halen. Maak nu kennis met Crossfit Hoofddorp én Crossfit training met onze gratis intake!

  • StrongFit

    StrongFit

    StrongFit is een trainingsmethode die de nadruk legt op correct, functioneel en efficiënt bewegen. Dit zie je terug in de oefeningen die je tijdens deze lessen aangeboden krijgt. Denk hierbij aan veel kracht en balans oefeningen om het lichaam.

    Lees meer

LOUNGE

LOUNGE

Luxe lounge met gezonde voeding en drankjes.

Lees meer

WI-FI

WI-FI

WiFi is beschikbaar in de gym.

Lees meer

KLEEDRUIMTES

KLEEDRUIMTES

Douches zijn beschikbaar.

Lees meer

OUTDOOR GYM

OUTDOOR GYM

Outdoor trainingen gedurende het hele jaar.

Lees meer

BABYSITTER

BABYSITTER

Babysitter zodat mama's en papa's kunnen genieten van de WOD's.

Lees meer

FASTER
BIGGER
STRONGER

Start nu bij Crossfit Hoofddorp!

Meer info

Next level fitness!

- MARC K.

Leuke uitdagende trainingen!

- JANNEKE L.

Goede begeleiding

- HEIDI W.