GRATIS
Intake

Yoga

Mobiliteit, kracht en lenigheid zijn essentieel voor wie veel traint. De yoga die we doen is een vrij fysieke yoga en sluit dus mooi aan bij CrossFit. Wanneer je veel bezig bent met sport is focus, verlenging van de spieren en ontspanning een waardevolle toevoeging aan je trainingsprogramma. CrossFit is de meest veelzijdige manier van trainen, maar om het helemaal compleet te maken is Yoga een mooie aanvulling. Daarom zou Kyra, onze Yoga coach, je dit graag willen laten ervaren.

Yoga brengt je terug bij je innerlijke krachten die we van nature bezitten. Door middel van bewegingen en ademhalingstechnieken kom je in een dynamische meditatie, waarbij je dus werkt aan de verlenging van je spieren, ademhaling, focus,  spanning en ontspanning. Kortom een goede aanvulling voor je trainingsprogramma waarbij je de voordelen zult merken in CrossFit en je dagelijks leven. 

Interesse in Yoga bij Crossfit Hoofddorp?
Wil jij graag wat meer informatie? Vul hieronder dan jouw gegevens in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag wordt er contact met je opgenomen voor een persoonlijke kennismaking.

Crossfit Hoofddorp is dé Crossfit gym in Hoofddorp. Bij Crossfit Hoofddorp doen onze professionals er alles aan om jou doelstellingen te laten halen. Maak nu kennis met Crossfit Hoofddorp én Crossfit training met onze gratis intake!

  LOUNGE

  LOUNGE

  Luxe lounge met gezonde voeding en drankjes.

  Lees meer

  WI-FI

  WI-FI

  WiFi is beschikbaar in de gym.

  Lees meer

  KLEEDRUIMTES

  KLEEDRUIMTES

  Douches zijn beschikbaar.

  Lees meer

  OUTDOOR GYM

  OUTDOOR GYM

  Outdoor trainingen gedurende het hele jaar.

  Lees meer

  BABYSITTER

  BABYSITTER

  Babysitter zodat mama's en papa's kunnen genieten van de WOD's.

  Lees meer

  FASTER
  BIGGER
  STRONGER

  Start nu bij Crossfit Hoofddorp!

  MEER INFORMATIE
  Geplaatst op 2020-06-09

  Goed nieuws!

  Wij hebben goed nieuws! Vanaf 1 juli kunnen wij weer volledig open.

  Next level fitness!

  - MARC K.

  Leuke uitdagende trainingen!

  - JANNEKE L.

  Goede begeleiding

  - HEIDI W.