blessure

BLESSURE BEHANDELING

Degenen met chronische pijn of verwondingen weten hoeveel impact het op uw leven kan hebben. Of het nu gaat om chronische of acute pijnklachten, ze zijn vervelend en bovendien overbodig. Het hebben van pijnklachten gedurende een aantal dagen kan je hele gemoedstoestand veranderen.

 

Door onze samenwerking met therapeuten kunnen we u helpen deze nare klachten te verhelpen. Onze samenwerking biedt een breed scala aan gespecialiseerde fysiotherapie in combinatie met intensieve multidisciplinaire samenwerking met huisartsen, mensendiecktherapie, osteopathie, sportgeneeskunde, orthopedische geneeskunde, (sport) diëtetiek en (sport) psychologie. Bij CrossFit Hoofddorp hebben we nu maar één doel: om u optimaal te laten functioneren.

 

MYLOGENICS™

Mylogenics ™ is een innovatieve en uitgebreide methode die zich richt op directe resultaten. Bij CrossFit Hoofddorp passen we Mylogenics ™ toe en dit kan zorgen voor snelle pijnverlichting, onmiddellijke verbetering van (atletische) prestaties en vrijere beweging in het dagelijks leven.

 

De Mylogenics™-methode is gericht op preventie en prestatieverbetering. De methodologie is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden. Oorzaak gevolg.

 

Met de hulp van Mylogenics™ zullen we binnen een paar minuten uw zwakke schakels in uw spier- en zenuwstelsel detecteren. Verschillende specifieke testprotocollen, zoals sterkte, lengte en subtiele provocatietests, helpen om een ​​goed beeld te krijgen van het functioneren van uw spieren.

 

Met Mylogenics™ versterken we onmiddellijk uw zwakke schakels, kunnen we een doelgericht trainingsschema opstellen en, indien nodig, promoten we uw herstel met de juiste voeding en supplementen. We kijken altijd naar de oorzaak van de resulterende verwonding en / of ongemak. Het probleem wordt aangepakt vanuit de oorzaak, zodat de kans op terugkerende klachten van dezelfde structuur minimaal is.

 

U kunt altijd vragen stellen over uw specifieke klacht. Of maak direct een afspraak via info@physiq.nl of +31(0)20 210 1300