crossfit KIDS & TEENS

Bij Crossfit Hoofddorp verwelkomen we de generatie die onze toekomst zal bepalen. Vooral in de afgelopen 10 jaar hebben we een enorme toename in technologie en een toename van inactiviteit onder de jeugd van vandaag gezien. We zijn gepassioneerd over het helpen vormgeven van de toekomst en we geloven dat fysieke activiteit bij kinderen en tieners echt helpt om de geest en het lichaam te ontwikkelen. Met CrossFit Kids willen we kinderen van 3+ helpen hun bewegingsvaardigheden en zelfvertrouwen te ontwikkelen om hun toekomst beter vorm te geven.

 

Bij CrossFit Hoofddorp geven we les op basis van beweging en stimuleren we kinderen en tieners om veilig te bewegen met de juiste vorm voor een grotere overdracht naar het dagelijks leven en sporten.

 

Download hier onze gids over waarom lichaamsbeweging zo belangrijk is voor kinderen.

 

CrossFit Kids

Voor de kinderen van 3 tot 5 jaar en van 5 tot 12 jaar bieden wij specifieke kinderlessen die worden gegeven door gecertificeerde coaches. Onze kidsprogramma is een programma dat speciaal is ontworpen voor kinderen en de specifieke ontwikkelingsbehoeften van kinderen. Hiermee kunnen kinderen meer bewegen, hun zelfvertrouwen vergroten, leren samenwerken door teamwerk en veel plezier hebben! De kinderen werken aan gemotoriseerde motoriek, sportiviteit, leiderschap, teamwork, luistervaardigheid, zelfdiscipline en manieren. Je merkt dat de kinderen meer zelfvertrouwen ontwikkelen dat zich positief vertaalt in het dagelijks leven.

CrossFit Teens Class

Voor de kinderen van 12 tot 16 jaar die specifieke tienerslessen aanbieden. Tijdens deze lessen leren de tieners de verschillende CrossFit-technieken die vervolgens worden toegepast tijdens een training. Tijdens deze les wordt de kinderlijke, speelse manier van leren beëindigd en wordt de techniek in een meer gestructureerde opzet aangeleerd.