Outdoor training

Outdoor Circuit Training

Outdoor Circuit Training is een intensieve full-body workout. Intervaltraining, kracht- en uithoudingsoefeningen, circuittraining, hardlopen en altijd buiten, in de frisse lucht. Bij de Outdoor Circuit Training ligt de focus op het verbeteren van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. De training vindt plaats op verschillende locaties en is geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Elke training is anders.

 

Bootcamp

Ga naar buiten en sport buiten! Bij het Bootcamp wordt u vergezeld door een gekwalificeerde trainer. De oefeningen hebben een hoge intensiteit waardoor je snel fit bent. Samen met andere enthousiaste Boot Campers ga je nieuwe uitdagingen aan en verleg je je grenzen. Met deze full-body workout train je alle spiergroepen. Tijdens de training werk je aan je houding en techniek. De focus in de Bootcamp ligt op het verbeteren van kracht en conditie. Door de vaste componenten van de training behaal je in korte tijd veel resultaten. De Bootcamp is geschikt voor iedereen die zich wil voorbereiden op een survivalrun. Voor hardlopers is de Bootcamp ideaal als ondersteuning voor je hardlooptraining.

 

Obstacle training

Je kunt het hele jaar door bij ons trainen, specifiek gericht op een obstacle run, mud race, urban run of een survivalrun. Deze steeds populairder wordende runs vereisen doorzettingsvermogen, fitness en kracht, en ook specifieke behendigheid en kracht om zelfs de moeilijkste obstakels te krijgen! Na 10 km afzien is ook de bekende "Monkey bars" ophalen bijvoorbeeld geen kleinigheid en vereist een specifieke training! Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring met dit soort obstakels en kunnen u goed voorbereiden op de start van de training.