Sportmaaltijden

CrossFit en voeding gaan hand in hand, het is niet voor niets het fundament van de CrossFit-piramide, bedacht door Greg Glassman. Een gevarieerd dieet met een goede balans in eiwitten, koolhydraten en vetten is belangrijk om je lichaam voldoende energie te geven die het nodig heeft tijdens een intensieve training. Daarom maakt CrossFit Hoofddorp, in samenwerking met de KeukenBarron, elke twee weken een menu met sportmaaltijden die niet alleen gezond zijn en u voorzien van de juiste voedingsstoffen, maar ook erg lekker!

 

We houden niet van pakketten en tassen. We houden van smaak en duidelijkheid. Onze chef-kok bereidt al onze maaltijden en gerechten met verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met zo min mogelijk e-nummers, conserveermiddelen of andere additieven. Het gaat over de smaaksensatie, over smaakervaring. Handgemaakt en verpakt in een beschermde atmosfeer.

 

Eiwitmaaltijd - € 10,00

Soep - € 7,00

Combi-maaltijd - € 12,50

 

Besteed je tijd slim en zet de keukenBarron aan het werk. Ze bereidt je favoriete gerechten met liefde, en doet dat op restaurantniveau. Je hoeft het alleen maar mooi te presenteren en op te warmen. Wat zorgt dat je meer tijd hebt om te genieten, bijvoorbeeld van een goed gesprek. Dus kom snel om je heerlijke maaltijd op te halen. Hieronder ziet u het menu van de komende weken.

Voor meer informatie bel
023-574 68 60