Waarom wij anders zijn

CrossFit Hoofddorp is een hybride sportschool van hoge kwaliteit. We zijn erin geslaagd om de meest effectieve en populaire trainingsmethodes onder één dak te brengen om een ​​unieke ervaring te creëren, zodat iedereen van alle niveaus en leeftijden zichzelf kan verbeteren en functioneel fit kan worden voor het leven. Wij zijn een High-end kracht- en conditioneringsfaciliteit en de meest complete CrossFit box in Hoofddorp, Aalsmeer, Nieuw Vennep & omgeving. Onze professionele fitnesscoaches trainen en leiden je op volgens onze visie wat garant staat voor een kwalitatief beter leven.

 

Wat ons onderscheidt van vele andere sportscholen en gyms is ons

basisprogramma. Je wordt door 1 van onze coaches continu begeleid, in plaats van je gewoon in de workouts te gooien. Het gave is dat je tijdens je lidmaatschap een relatie opbouwt met je personal coach die constant met je samenwerkt om je fitnessdoelen te bereiken. Zodra je lid bent geworden, plannen we 4 keer per jaar een personal coach meeting in om je doelen te bespreken en je advies te geven voor de opvolgende periode.

 

We hebben meer dan 10 jaar ervaring over wat werkt en wat niet werkt om mensen fit te krijgen, en misschien nog wel belangrijker: we hebben geleerd wat werkt om mensen gemotiveerd te houden en blessurevrij, zodat ze fit worden voor de rest van hun leven.

 

Jouw training

Trainingen bij CrossFit Hoofddorp duren ongeveer een uur en het doel van deze training is om niet alleen je prestaties, maar ook de kwaliteit van je leven te verbeteren!

 

Ons onderzoek en onze ontwikkeling in de loop der jaren op het gebied van training van niet alleen onszelf, maar ook anderen, is erop gericht om jouw fitnessdoelen te behalen, ongeacht je potentiële atletische vaardigheden. De trainingen die we toepassen, is ontworpen om je de juiste middelen te bieden om jouw gewenste resultaten te bereiken en met deze doelen alle aspecten van je leven te verbeteren.

 

We zijn enorm trots op de klanten/atleten die we hebben begeleid en hun voortdurende toewijding aan een gezondere, efficiëntere levensstijl. We beschouwen elk van deze mensen, inclusief jij, een atleet! We moeten wel benadrukken dat je als atleet uiteindelijk verantwoordelijk bent voor je eigen prestaties. Daarom raden we tijdens het trainen aan:

  • Stretch meerdere keren per dag.

  • Zelfmassage / Foamrollen / Massage.

  • Eet verantwoord !!! Een uitgebalanceerd voedingspatroon.

  • Stel vragen wanneer u iets niet begrijpt!

  • 100% effort

  • Eerlijkheid

  • Consistentie

  • Geniet van het proces

  • Intensiteit!

 

Resultaten zijn niet gegarandeerd; they get EARNED, NOT GIVEN!

 

Het CrossFit-programma

CrossFit is een core strength  en conditioneringsprogramma dat is ontworpen om een ​​zo breed mogelijke adaptieve fysieke respons te creëren. CrossFit is geen gespecialiseerd fitnessprogramma, maar richt zich eerder op alle competenties in elk van de tien erkende fitnessdomeinen; cardiovasculaire en respiratoire uithoudingsvermogen, spieruithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit, kracht, snelheid, coördinatie, behendigheid, balans en nauwkeurigheid. Onze atleten zijn getraind om met succes verschillende, gevarieerde en gerandomiseerde fysieke uitdagingen aan te gaan.

 

CrossFit is het belangrijkste kracht- en conditioneringsprogramma voor vele politieacademies en tactische operatieteams, militaire speciale operaties, martial arts vechters en honderden andere topsporters en professionele atleten wereldwijd.

 

Het CrossFit-programma is ontworpen voor universele schaalbaarheid, waardoor het de perfecte toepassing is voor iedereen, ongeacht de ervaring. We hebben dezelfde routines gebruikt voor oudere personen met hartaandoeningen en kooivechters. We schalen belasting en intensiteit; we veranderen geen programma's.

 

De behoeften van Olympische atleten en onze grootouders verschillen maar in zekere mate. Onze defensie-eenheden, teamsporters, surfers en huisvrouwen zijn in hun beste conditie dan ooit tevoren.