Het aanbod van CrossFit Hoofddorp

Het aanbod van CrossFit Hoofddorp

Ontdek het veelzijdige CrossFit, Fitness, Yoga aanbod van CrossFit Hoofddorp

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

CrossFit
CrossFit

Techniek staat voorop bij CrossFit Hoofddorp. Dat is de reden waarom alle beginnende atleten starten met een On Ramp-cursus. In deze lessen leren de atleten de verschillende technieken van de basisbewegingen. Daarnaast leggen we uit wat de visie van CrossFit Hoofddorp is en wat we met onze leden willen bereiken. Na het On Ramp traject van CrossFit Hoofddorp zijn de atleten volledig voorbereid om deel te nemen aan alle lessen die we aanbieden.

Meer informatie
StrongFit
StrongFit

StrongFit is er om een sterk, gebalanceerd en gezond lichaam te creëren. De principes zijn gebaseerd om het leren begrijpen van de juiste bewegingen en de natuurlijke stroom van het menselijk lichaam. Het gaat dus niet altijd om wat je doet, maar vooral hoe en waarom.

Meer informatie
WeLift
WeLift

WeLift is gericht op gewichtheffen en voor iedereen toegankelijk. We nemen de anatomie met je door vanuit een sterk theoretisch kader, maar we gaan vooral in de praktijk aan de slag om jouw vaardigheden te versterken en een brede fundering te leggen, zodat je kunt bouwen richting nieuwe hoogtes.

Meer informatie
Outdoor Fitness
Outdoor Fitness

Je kunt het hele jaar door trainen bij onze outdoor gym. Hier bieden we ook verschillende trainingen aan gericht op circuit training, bootcamps en obstacle training.

Meer informatie
Super Mama
Super Mama

Het Super Mama programma is een volledig ontwikkeld trainingsprogramma voor vrouwen die zwanger zijn of na de bevalling terugkomen. Tijdens de training werken we aan een sterke core, die de grote spiergroepen en specifieke spiergroepen zoals de bekkenbodem versterkt. Dit alles door functionele bewegingen.

Bedrijfsfitness
Bedrijfsfitness

Medewerkers motiveren gezonder te leven, zullen hun productiviteit verhogen, kosten verlagen en daarmee de winstgevendheid van bedrijven verbeteren. Gezondere werknemers zijn (a) waarschijnlijk productiever vanwege een hoger energieniveau en een hogere zelfwaardering, en (b) zullen het bedrijf minder geld kosten vanwege minder ziektedagen, minder ziekteverzuim en lagere zorgkosten. Het helpt ook om een ​​gemeenschapsgevoel op te bouwen op de werkplek, wat ook de loyaliteit van het bedrijf kan bevorderen.

FLEX
FLEX

FLEX is een functioneel kracht- en full-body bodybuildingprogramma dat alleen verkrijgbaar is bij CrossFit Hoofddorp! Trainingen ruilen intensiteit in voor een beetje meer verbranding en esthetiek. Elke dag bestaat uit functionele kracht, gevolgd door een bodybuildingsessie. Het doel van FLEX is simpel: max gains, zero stress!

COMP Program COMPETITORS
COMP Program COMPETITORS

CFH COMP is ons Competitors programma dat een zorgvuldig uitgebalanceerd recept is voor conditioning, ontwikkeling van gymnastics skills en krachttraining voor de competitieve leden. CFH COMP bestaat uit 3 dagelijkse delen: A. Conditioning, B. WOD en C. Kracht-/skill werk.

Nutrition Coaching
Nutrition Coaching

WIJ GELOVEN IN EEN OP GEWOONTEN GEBASEERDE AANPAK VAN VOEDING. Bij CrossFit Hoofddorp concentreren we ons niet alleen op het uur dat je in de sportschool doorbrengt. De 23 uur die je buiten de sportschool doorbrengt, is waar de meeste mensen moeite mee hebben om vooruitgang te boeken in de richting van hun gezondheids- en fitnessdoelen. Dat is waar onze voedings- en personal coaches jou bij kunnen helpen. Bij CrossFit Hoofddorp gebruiken we een op gewoontes gebaseerde benadering van voeding die je klaarstoomt voor succes door aan één ding tegelijk te werken.

Wat onze leden zeggen

Zet de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Intake!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van CrossFit tot Yoga bij CrossFit Hoofddorp

Met ons uitgebreide aanbod zijn we sinds 2014 de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Hoofddorp. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: CrossFit, Fitness en Yoga. Met onze Gratis Intake en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met CrossFit Hoofddorp

Maak kennis met CrossFit Hoofddorp

×

 

Past CrossFit Hoofddorp bij jou?

Vraag over hoe CrossFit Hoofddorp jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Stel je vraag via WhatsApp:

× WhatsApp ons!