Outdoor Fitness

Outdoor Fitness

Maak het hele jaar gebruik van onze Outdoor Gym.

arrow-down

Onze Outdoor Programma's

Je kunt het hele jaar door bij ons trainen en we bieden verschillende trainingen aan bestaande uit: outdoor circuit training, bootcamps en obstacle runs. De outdoor circuit training is een intensieve full-body workout. Intervaltraining, kracht- en uithoudingsoefeningen, circuittraining, hardlopen en altijd buiten, in de frisse lucht. Bij de Outdoor Circuit Training ligt de focus op het verbeteren van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. De training vindt plaats op verschillende locaties en is geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Elke training is anders.

Bij de bootcamps word je vergezeld door een gekwalificeerde trainer. De oefeningen hebben een hoge intensiteit waardoor je snel fit bent. Samen met andere enthousiaste Boot Campers ga je nieuwe uitdagingen aan en verleg je je grenzen. Met deze full-body workout train je alle spiergroepen. Tijdens de training werk je aan je houding en techniek.

De obstacle runs bestaan ook uit een mud race, urban run of een survivalrun. Deze runs vereisen doorzettingsvermogen, fitness en kracht, en ook specifieke behendigheid en kracht om zelfs de moeilijkste obstakels te krijgen! Na 10 km afzien is ook de bekende “Monkey bars” ophalen bijvoorbeeld geen kleinigheid en vereist een specifieke training! Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring met dit soort obstakels en kunnen u goed voorbereiden op de start van de training.

Alle (start)informatie

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Start vandaag nog met Outdoor Fitness

Start vandaag nog met Outdoor Fitness

Vraag alle (start)informatie aan

Vraag alle (start)informatie aan

×

 

Past CrossFit Hoofddorp bij jou?

Vraag over hoe CrossFit Hoofddorp jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Stel je vraag via WhatsApp:

× WhatsApp ons!