Over CrossFit Hoofddorp

CrossFit Hoofddorp helpt leden sinds 2014 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met onze gratis intake. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. CrossFit Hoofddorp in is jouw persoonlijke coach.

Over CrossFit Hoofddorp
arrow-down

Waarom CrossFit Hoofddorp

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij CrossFit Hoofddorp altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport
Breed aanbod in sport

CrossFit Hoofddorp heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Crossfit, Strong Man, WeLift en nog meer, de keuze is aan jou!

Ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van crossfit en fitness.

Goede trainingsprogramma's
Goede trainingsprogramma's

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

De CrossFit Hoofddorp: Jouw partner voor CrossFit en Fitness

Het is al meer dan 8 jaar bekend dat CrossFit Hoofddorp mensen uit Hoofddorp helpt op het gebied van CrossFit en Fitness. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Intake en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Maak kennis met CrossFit Hoofddorp

Maak kennis met CrossFit Hoofddorp

×

 

Past CrossFit Hoofddorp bij jou?

Vraag over hoe CrossFit Hoofddorp jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Stel je vraag via WhatsApp:

× WhatsApp ons!