GRATIS
Intake

Super mama

Sport tijdens zwangerschap en na bevalling

Veel vrouwen willen tijdens de zwangerschap blijven trainen en zo snel mogelijk na de bevalling weer fit zijn. Zwangerschap en bevalling vereisen echter veel van je lichaam. Het is daarom verstandig om voldoende rust te nemen en sport tijdens en na uw zwangerschap verantwoord aan te pakken. Hoe doe je dat? CrossFit Hoofddorp biedt Super Mama trainingsprogramma aan, speciaal voor vrouwen die willen trainen tijdens de zwangerschap en / of na de bevalling.

Voor wie?

Het Super Mama programma is voor vrouwen die zwanger zijn, die net zijn bevallen en voor vrouwen die tot twee jaar na de bevalling willen beginnen met trainen. Bij een vaginale bevalling zonder complicaties kunt u in principe na 6 weken beginnen met sporten. Dit is meestal 8 tot 10 weken voor keizersneden. Vrouwen die CrossFit al doen of al een tijdje trainen, maar klachten hebben over de buik, rug, bekken of bekkenbodem, zijn ook van harte welkom om deel te nemen.

Het Super Mama Programma

Het Super Mama programma van 8 weken is een volledig ontwikkeld trainingsprogramma voor vrouwen die zwanger zijn of na levering terugkomen. Tijdens de training werken we aan een sterke kern, die de grote spiergroepen en specifieke spiergroepen zoals de bekkenbodem versterkt. Dit alles door functionele bewegingen. Na het voltooien van het hebben de deelnemers een goede basis gelegd en gewend te oefenen met hun 'nieuwe' lichaam. Ze weten waar ze op moeten letten tijdens het trainen. Ze hebben een goed adem- en bewegingspatroon, tijdens de training en in het dagelijks leven.

BABYSITTER

Onze atleten met kinderen van 3 maanden tot 5 jaar kunnen onze babysitter gratis gebruiken. Neem je kind alleen mee als de babysitter in de gym aanwezig is. Het is namelijk gevaarlijk als een kind zonder toezicht door de box rent. Neem je kind niet mee wanneer hij/zij ziek is, zodat andere kinderen niet worden aangestoken. De babysitter is er niet om luiers te verwisselen of om de kinderen te voeden en doet dat alleen in nood. Laat onze babysitter weten of je kind een allergie heeft. Onze babysitter speelt, kleurt en zingt met de kinderen terwijl jij geniet van de WOD!

Interesse in Super Mama bij Crossfit Hoofddorp?
Wil jij graag wat meer informatie? Vul hieronder dan jouw gegevens in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag wordt er contact met je opgenomen voor een persoonlijke kennismaking.

 • Power Mama

  Power Mama

  Veel vrouwen willen tijdens de zwangerschap blijven trainen en zo snel mogelijk na de bevalling weer fit zijn. Het is verstandig om voldoende rust te nemen en sport tijdens en na uw zwangerschap verantwoord aan te pakken.

  Lees meer
 • StrongFit

  StrongFit

  StrongFit is een trainingsmethode die de nadruk legt op correct, functioneel en efficiënt bewegen. Dit zie je terug in de oefeningen die je tijdens deze lessen aangeboden krijgt. Denk hierbij aan veel kracht en balans oefeningen om het lichaam.

  Lees meer
 • Crossfit

  Crossfit

  CrossFit is een manier van trainen waarbij Olympisch gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd worden. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

  Lees meer
 • Yoga

  Yoga

  Yoga, kracht en lenigheid zijn essentieel voor wie veel traint. We bieden dagelijks mobiliteitstrainingen aan waarbij veel aandacht wordt besteed aan heupen, rug, schouders en hamstrings.

  Lees meer
 • Outdoor Training

  Outdoor Training

  CrossFit Hoofddorp heeft in het Haarlemmermeerse Bos een Outdoor Gym staan. Hier worden naast de Outdoor CrossFit workouts ook andere trainingen gegeven zoals Bootcamp, Outdoor Circuit Trainingen en Obstacle Trainingen.

  Lees meer
 • Bedrijfsfitness

  Bedrijfsfitness

  Medewerkers motiveren gezonder te leven, zullen hun productiviteit verhogen, kosten verlagen en daarmee de winstgevendheid van bedrijven verbeteren. Gezondere werknemers zijn (a) waarschijnlijk productiever vanwege een hoger energieniveau en een hogere zelfwaardering.

  Lees meer

LOUNGE

LOUNGE

Luxe lounge met gezonde voeding en drankjes.

Lees meer

WI-FI

WI-FI

WiFi is beschikbaar in de gym.

Lees meer

KLEEDRUIMTES

KLEEDRUIMTES

Douches zijn beschikbaar.

Lees meer

OUTDOOR GYM

OUTDOOR GYM

Outdoor trainingen gedurende het hele jaar.

Lees meer

BABYSITTER

BABYSITTER

Babysitter zodat mama's en papa's kunnen genieten van de WOD's.

Lees meer

FASTER
BIGGER
STRONGER

Start nu bij Crossfit Hoofddorp!

Meer info

Next level fitness!

- MARC K.

Leuke uitdagende trainingen!

- JANNEKE L.

Goede begeleiding

- HEIDI W.